Wednesday, December 19, 2018

Uge 51, Markante fremskridt

Masser af aktivitet på byggepladsen

Efter en længere blogpause - mestendels grundet travlhed fra skribentens side - kommer her en juleopdatering fra byggepladsen på Gl. Vardevej. Og fordi det er så længe siden får I lidt ekstra billeder at hygge jer med. Som altid kan billederne ses i større udgave ved at klikke på dem.

Man kan roligt sige at der er sket meget siden sidst, nedenfor ankomsten fra Gl. Vardevej hvor man tydeligt ser at de hvide facadeelementer nu er kommet på plads.


Loungen er blevet lukket med vinduespartier på begge sider og der er sat midlertidig afskærmning op derunder, hvilket jeg formoder er vindafskærmning  mens der arbejdes i området.

Hjørnet mellem stadion, stadionhal og hockey arena:

Det gamle indgangsområde virker lidt tomt pt, kun fremtidige nødudgange i terrænniveau.


På bagsiden af hallen er der stadig stilladsadgang til taget. Det ses nu tydeligt hvordan de gamle fundamenter er indarbejdet i konstruktionen.

 I hullet etableres der udgang i begge ender af hallen, man kan se at de bærende konstruktioner til ståltrapperne er ved at blive monteret.

Indvendig pågår der masser af montagearbejde parallelt for at blive færdige til tiden - herunder opsætning af reflektordug.

Under tribunerne er der kommet lys og de enkelte rum er ved at blive klargjort.

Her et fremtidigt toilet under den gule mur.

Oppe på selve tribuneafsnittet ser man at der er ved at blive etableret gelænder samt bølgebrydere i ståpladsafsnittet, her i hjemmebaneenden.

 Et kig ned mod den anden ende. Bemærk de støjdæmpende sorte paneler, der er blevet monteret på væggene.

Udsynet fra indtil nu øverste række. Der etableres yderligere rækker bagved i januar måned.

Et kig over langs hovedtribunen. Man kan lige ane trappen i modsatte ende. Der vil være trapper fra dette niveau op til hængetribunen i begge ender.

Klik på nedenstående panoramabillede for et overblik fra toppen af nedre afsnit.

Hovedindgangen er næsten klar, herfra vil de fleste tilskuere ankomme og fordeles rundt i arenaen.

Der er kommet glasvægge op ind til mødelokalerne ved siden af hovedindgangen.

Et kig ned på ståpladstribunen. Jeg vil tro at de ekstra trin vil nå op på højde med eller over farveskiftet i bagbeklædningen. Det vil vi forhåbentlig se mere til i næste opdatering

Et kig fra øverste niveau, helt ude i hjørnet, ned mod isen. Bemærk hvor tæt man er på tagkonstruktionen (der dog på ingen måde virker generende).

Der er som sagt adgang via trapper i enden af hængetribunen til det øvre afsnit, hvor der vil være 5 rækker med sæder med direkte adgang fra loungen. Til venstre anes indgangen ind til loungen.

Der er godt udsyn heroppefra, som de næste billeder viser:Som nævnt vil der blive etableret yderligere 6-7 rækker bag de eksisterende 8 i hjemmebaneafsnittet.

Endnu et panoramabillede, denne gang fra øvre afsnit:

Nu har vi bevæget os ind i loungen, der er bygget helt over til den eksisterende lounge på blue water arena. Mod ishockey arenaen er der glaspartier i fuld højde samt udgang til tribunen (til højre i billedet).

I den modsatte side er beklædningen blevet pillet af nabobygningen for at gøre klar til sammenbygningen.

Her et kig i den modsatte retning, hockey arena til venstre i billedet. Loungen vil sandsynligvis være noget af det sidste, der færdiggøres, før byggeriet tages fuldt i brug.

Udsigten fra nederste trin af øvre afsnit:

På den modsatte langside er der fin plads bag tribunen for publikum til at kunne bevæge sig frem og tilbage. Bemærk sammenbygningen med de eksisterende bygninger i hjørnet.

Fra området omkring spillerboksene får  man et godt indtryk af lounge og hængetribune. Derunder hovedindgangen.

"Den gule mur", dog stadig uden de sidste rækker, der forhåbentlig giver endetribunen et lidt mere massivt udtryk.


 Panorama fra den modstående langside:

Til sidst et par billeder fra udebaneafsnittet til de fans fra andre klubber, der måtte følge med. Ikke de bedste pladser i huset, men heller ikke rædselsfuldt. Sakseliften skal nok være væk til indvielsen.

Som udebanefans kommer man til at stå i hjørnet. Billedet her er taget cirka midt i afsnittet.

Det var alt for denne juleopdatering, jeg vil tilstræbe en opdatering tidligt i det nye år, så I kan følge hvordan arenaen færdiggøres i januar og februar.

No comments:

Post a Comment

Uge 07 - Slutspurten er sat ind.

Sæder, Bander og Skærme Aktivitetsniveauet er fortsat højt på Gl. Vardevej, og som nogen måske har set på fanklubbens facebookside, så ...