Monday, September 24, 2018

Uge 39 - De bærende konstruktioner er på plads

Arenaen tager form 

Efter et par travle uger med montage af betonelementer og stålkonstruktion begynder man for alvor at kunne fornemme arenaens fremtidige udtryk. Nedenfor et billede, der er knapt en uge gammel (der er flere dronebilleder sidst i indlægget, mange tak til KG Hansen for de fine billeder).


Langt størstedelen af arenaens tagkonstruktion er monteret, der udestår dog stadig enkelte elementer, såsom disse afrundede bjælker, der monteres i hjørnet ned mod Hal 2.

Set fra atletikstadion ser man tydeligt arenaens fulde højde. De gamle fundamenter er genbrugt og vil være tydelige fremadrettet. Der vil blive monteret facade elementer imellem dem, men den skrå del vil være på ydersiden af arenaen.

Gavlen mod stadionhallen er færdigmonteret, her mangler også blot et par hjørneelementer over mod stadion. Åbningerne i niveau 0 er udgange fra arenaen.

Her fornemmer man bygningens fremtidige kontur. Der vil ligeledes komme en udgang fra niveau 1 fra langsiden og ned til højre i billedet til området ved siden af omklædningsbygningen.

 Nu bevæger vi os ind i arenaen, først et kig under tribunen på langsiden, billedet er taget ned mod hal 2. Man fornemmer til venstre hvordan der er lavet plads til spillerbokse. Til højre de genbrugte fundamenter.

Vi fortsætter ned i hjørnet og kigger nu hen under den nedre del af den gule mur. Åbningen til venstre fører ind til området under tribunen med toiletter til hjemmepublikum.

Her ses opgangen til niveau 1 nede fra toiletområdet.

Vi drejer rundt og kigger hen mod trappen i modsatte ende af endetribunen. Der vil være nedgang til dette områder fra begge hjørner, over os vil den guld mur blive etableret. Åbningerne til højre er ind til de fremtidige toiletter. (og ja, der bliver væsentligt flere end der var i den gamle hal!)


"Toiletgangen"


Vi er nu drejet ind under tribunen igen og befinder os nu i hjørnet mellem endetribunen og hovedtribunen. De etablerede rum mellem de genbrugte fundamenter vil blive brugt til depotrum.Længere henne under hovedtribunen ser man de skrå elementer til venstre, der udgør trapperne ved hovedindgangen - dem viser jeg senere fra en anden vinkel. længere fremme ser man åbninger til toiletter samt op/nedgang til tribunen i hjørnet.

De samme toiletter fra modsatte side.

Et hurtigt kig under den modsatte endetribune, man kan skimte døren ind til mellembygningen til hal 2 i modsatte ende.

Vi bevæger os op fra niveau 0 til niveau 1 via trappen i hjørnet og befinder os nu på det, der bliver det primære publikumsområde.

Endetribunen med udeholdets fans placeret i hjørnet.

Dækket til loungebygningen har skabt et tag over området mellem Blue Water Arena loungen og Is arenaen. Her set ud gennem den fremtidige hovedindgang:

Når man ankommer vil man i fremtiden træde op i arenaen af disse trin:

Og blive mødt af helvede i vest - spillerboksene, Energy løber på banen i midten, udeholdet i venstre side af billedet:

Endetribunen samt udebanefans i hjørnet:

Og endelig den gule mur - her vil der komme yderligere tribunetrin bag de pt anlagte.

Klik på nedenstående panoramafoto for at få en bedre fornemmelse

Et kig ud under loungen:

Nedenstående billede giver en fornemmelse af udsynet fra toppen af tribunen (niveau 1) nede fra det ene hjørne.

Og her et billede taget i isniveau:

Mon ikke håndværkerne kører ud inden der kommer is på:

Nedenfor ses området hvor der etableres en tribune i "let konstruktion" som viderebygning på den gule mur. Der bliver gennemgang til venstre ud mod banen og så etableres yderligere 6-7 tribune trin til højre. I hjørnerne etableres salgssteder.

Udsynet fra baren i hjørnet:

Et kig over mod hovedtribunen:

Banen set fra endetribunen:

Spillerbokse:

Endnu et panorama billede. Klik for at se mere.

 Fordelingsgangen fortsætter hele vejen rundt i niveau 1:


Udsynet fra pladserne lige bag spillerboksene:

Et kig ned mod hjemmetribunen

Der etableres ny adgangsvej hen mod den fremtidige hovedindgang:

Det var slut på en billedtung opdatering - I får lige et par dronefotos mere at slutte på, og så kan I forvente at der næste gang vil være påbegyndt montage af facadeplader og trapezplader i taget.


Personligt er jeg helt pjattet med de her dronebilleder. Det var alt for denne omgang, tak fordi I læste med.

No comments:

Post a Comment

Uge 07 - Slutspurten er sat ind.

Sæder, Bander og Skærme Aktivitetsniveauet er fortsat højt på Gl. Vardevej, og som nogen måske har set på fanklubbens facebookside, så ...