Thursday, August 16, 2018

Uge 33 - Begge langsider på plads


På Gl. Vardevej sker der ting og sager i denne uge - Mobilkranen er blevet færdig på vestsiden og er rykket om i mellemrummet mellem Blue Water Arenas lounge bygning og Is arenaen. Nærmere bestemt lige der, hvor den fremtidige lounge bygning skal være.

Man kan nu begynde at forestille sig hvordan adgangsforholdene bliver - her ser man trinnene op fra hovedindgangen og rundt på tribunens mellemniveau, hvorfra man kan fordele sig rundt i hele arenaen.


 Ved Blue Water Arena gør man klar til loungens fremtidige fundamenter, der går stadig lidt før den del af byggeriet tager form.

Et kig på det fremtidige indgangsområde fra den anden side. Bemærk vægelementerne, der nu har lukket de gamle fundamenter helt inde.

På den modsatte side er der kommet yderligere tribuneelementer på siden sidste uge, samt midlertidige hegn. Her ser man også tydeligt både nye og gamle konstruktionsdele i forgrunden.

Et par kig fra stadionhallen ind i hallen. Langsiden med spillerbokse samt adgang fra omklædningsrummene ses tydeligt.

I forgrunden ser man at der nu er blevet støbt gulv i toiletområdet under den gule mur. Til venstre ses hovedtribunens nedre del. Som nævnt tidligere vil størstedelen af tilskuerne komme ind midt på denne tribune og fordele sig rundt i arenaen.


Under den nye tribune etableres diverse depoter og toiletfaciliteter mens udskænkningsstederne ifølge de oprindelige planer vil blive placeret rundt langs siderne på fordelings niveauet.

Et kig ind fra is-niveau. Den højre tribune og endetribunen bliver ikke højere, mens der etableres en hævet tribune hængende over hovedtribunen på den østlige (venstre) tribune.

Puslespillet tager således form, elementmontagen for denne fase fortsætter indtil uge 37, jeg vil forsøge at komme med ugentlige opdateringer i denne periode, hvor der sker meget rent visuelt.


Omme ved indgangen til hal 2 er man ved at gøre klar til sæsonstart, med hvad der formodes at blive et fan-telt.
Inde i Hal 2 arbejdes der på højtryk for at få stillads tribunerne klar til sæsonstart, her følger et par billeder derfra.

Som det ses etableres der en hævet balkon op mod sidevæggen af hallen.

Foran etableres der 4 trin på stillads.

Under balkonen er der fordelingsgang til stilladstribunen. Det minder næsten om den gamle skøjtehal.

Udsynet fra næstnederste trin (jeg er lige knap 175 cm høj)

Det var alt for denne omgang, vi ses måske i skøjtehallen til træningskamp og tribunetest fredag?

No comments:

Post a Comment

Uge 07 - Slutspurten er sat ind.

Sæder, Bander og Skærme Aktivitetsniveauet er fortsat højt på Gl. Vardevej, og som nogen måske har set på fanklubbens facebookside, så ...