Wednesday, July 11, 2018

Uge 28 - Elementmontagen er i fuld gang

Fuld fart på montagen af elementerne.

Som man kunne se på Yellow infernos facebookside erder nu fuld fart på montagen af elementer på Gl. Vardevej. Som annonceret startede arbejdet i uge 27 og der er fuld part på samlingen af det store samlesæt. Først et par billeder fra Yellow Infernos facebookside (tak for lån):

Som man kan se er arbejdet startet i enden mod tennisbanen og den eksisterende lounge i hal 2. Der monteres bærende elementer og dernæst selve tribune-elementerne. I forgrunden kan man se hvordan de gamle fundamenter inkluderes i byggeriet, og der skabes nye rum. De to rum i forgrunden bliver toiletter til publikum.


Nedenfor et kig hen langs hallen - der er lukket af i hjørnet.


Der sker også ting på langsiden
Området, hvor der her graves ud til fundamenter, bliver hovedindgang med loungebygning ovenpå.

I fremtiden bliver dette den primære adgangsvej mod Granly Hockey arena.

Hjørnet mod den gamle lounge er nu delvis lukket af igen. Loungen sammenbygges med den nye arena.
Elementerne løftes på plads med mobilkran placeret mellem tennishallen og hal 2.

I den modsatte ende er montagen ikke begyndt endnu, her arbejdes på fundamenter til ny lounge samt toiletfaciliteter til hjemmeholdets fans.

Et kig op mod Hal 2 - Udeholdet vil fortsat klæde om i hal 2.


Her ser man hvorledes hele den ene endetribune er godt på vej. Hullet til højre for midten er til ismaskinen. Udeholdets fans skal efter planen placeres på ståpladser i svinget umiddelbart til højre herfor.

Om et par uger vil det være svært at se hvad der er nyt og gammelt.

 I Nordenden etableres fundamenter. I stue-etagen vil der primært være toiletfaciliteter under "den gule mur".

 Publikum vil primært ankomme til arenaen fra 1 sals niveau, oppe ved den nye lounge, hvor man vil gå direkte ind på et plateau, der løber hele vejen rundt om banen. Man kan fornemme dette niveau allerede nu.


Et par kig fra den modsatte side, samt yderligere billeder uden de store kommentarer:Imens i Hal 2 - ikke den store aktivitet: 

Som det fremgår af ovenstående, så er der fuld fart på arbejdet lige nu. Bloggen her vil være ferie-ramt i uge 29, men forventer at være tilbage i uge 30 med flere billeder af byggeriet. 


No comments:

Post a Comment

Uge 07 - Slutspurten er sat ind.

Sæder, Bander og Skærme Aktivitetsniveauet er fortsat højt på Gl. Vardevej, og som nogen måske har set på fanklubbens facebookside, så ...